Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

a) Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako "osobní údaje").
b) Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
c) Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
d) Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
e) Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
f) Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.
g) V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (bod e) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
- požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
- požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.
h) Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Odpovědnost

Společnost befree.cz s.r.o. upozorňuje, že informace na webových stránkách internetového obchodu jsou zčásti přebírány od třetích stran, mohou obsahovat věcné a technické nepřesnosti či typografické chyby a mohou být aktualizovány bez předchozího upozornění. Společnost befree.cz s.r.o. může kdykoliv bez předchozího upozornění změnit produkty a služby popsané na svých stránkách a negarantuje věcnou správnost jejich obsahu.

Společnost befree.cz s.r.o. nenese vůči jiné straně odpovědnost za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné následné škody, způsobené použitím informací z jejích nebo odkazovaných webových stránek, včetně (ale ne výhradně) ušlého zisku, vynaložených nákladů, přerušení činnosti a dalších škod. Společnost befree.cz s.r.o. neposkytuje žádné garance a záruky kromě záruk vyplývajících ze zákona a záruk, které nad rámec zákona poskytují dodavatelé výrobků a poskytovatelé služeb, jež jsou nabízeny na webových stránkách jejích obchodů, pokud je to u takových výrobků a služeb výslovně uvedeno.

Informace uvedené na webových stránkách společnosti befree.cz s.r.o. nelze interpretovat jako prohlášení o vhodnosti výrobků a služeb pro některý konkrétní účel, pokud takové prohlášení zákazník neobdržel od společnosti befree.cz s.r.o. v písemné podobě poté, co jí v případě pochybností kontaktoval.

Dopravné ZDARMA

Pro objednávky nad 3000,- Kč

Cena dopravy

Přepravní společnost

Plaťte bezpečně

×

Plaťte bezpečně

3D-Secure platby kartou

Platba platební kartou

Při akceptaci platebních karet využíváme 3D-Secure řešení společnosti GP webpay, což je nejmodernější aplikace kartových Asociací MasterCard a Visa umožňující bezpečné platby kartou na internetu.

Tyto informace zadáváte přímo do systému zpracovatelské banky, která zajistí zakódovaný přenos dat a nám pouze následně sdělí výsledek autorizace, kterým dává pokyn k vyřízení objednávky. Tímto je odstraněna možnost zneužití Vaší platební karty subjektem, od kterého si zboží kupujete.

Osobní vyzvednutí

×

Osobní vyzvednutí

Možnost odběru na pobočkách

Svoji objednávku si můžete osobně vyzvednout na jedné z našich poboček každý všední den mezi 8:00 až 16:00 hodinou.

Chrudim

Adresa: Škroupova 150, 537 01 Chrudim
Telefon: +420 464 601 881

Trutnov

Adresa: Horská 10, 541 02 Trutnov
Telefon: +420 464 601 882

Spokojenost především

×

Spokojenost především

100% servis, osobní přístup

V době, kdy se hlavním prodejním argumentem stává cena, přidáváme další obchodní faktor. Naším cílem je nabídnout co možná nejlepší cenu společně s kvalitní podporou.

Vždy klademe důraz na osobní přístup k zákazníkům, na kvalitu poskytovaných služeb a na maximální možnou funkčnost a efektivitu. Jedině spokojený zákazník opět využije naše služby.

×

Dopravné

Cena za dopravu od 45,- Kč

Cena dopravy

Přepravní společnost
Vyzvednutí v pobočkách Zásilkovna

Jak u nás zaplatíte?

×

Jak u nás zaplatíte?

Vyberte si způsob platby

Platba při převzetí zboží / dobírka

Platba platební kartou

Na stránkách befree.cz Vám nabízíme možnost platby platební kartou. Při akceptaci platebních karet využíváme 3D-Secure řešení společnosti GP webpay, což je nejmodernější aplikace kartových Asociací MasterCard a Visa umožňující bezpečné platby kartou na internetu.

Platba bankovním převodem

Platba převodem je rychlým a oblíbeným způsobem platby. Pokud používáte internetové bankovnictví, můžete vybrané zboží zaplatit přímo z domova. Zboží expedujeme, jakmile ověříme, že k nám dorazila vaše platba.

Ověřeno zákazníky

×

Ověřeno zákazníky

Kvalita obchodu ověřena

Internetový obchod befree.cz získal díky spokojenosti zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky vyhledávače Heureka.cz, který rozlišuje obchody poskytující kvalitní služby svým zákazníkům.

×